Pravilnik o privatnosti

Uvod

Dobro došli na naš sajt. Vaša privatnost nam je izuzetno važna. Ovaj Pravilnik o privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, čuvamo i štitimo vaše lične podatke kada koristite naš sajt i usluge.

Koje podatke prikupljamo?

Prikupljamo informacije koje nam direktno dostavite putem kontakt forme na našem sajtu. To može uključivati vaše ime, e-mail adresu, telefon i bilo koje druge informacije koje sami odlučite da podelite sa nama radi uspostavljanja kontakta ili traženja usluga.

Kako koristimo vaše informacije?

Vaše informacije koristimo isključivo za obradu vaših upita, pružanje traženih usluga, i za unapređenje naših usluga. Ne delimo vaše podatke sa trećim stranama bez vaše izričite saglasnosti.

Kako štitimo vaše podatke?

Primjenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bismo osigurali sigurnost vaših ličnih podataka od neovlašćenog pristupa, izmene, otkrivanja ili uništenja.

Vaša prava

Imate pravo da u svakom trenutku zatražite pristup svojim ličnim podacima, ispravku ili brisanje istih. Takođe, možete se u svakom trenutku opozvati od daljeg korišćenja vaših podataka.

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi sa našim Pravilnikom o privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem dostupnih kontaktnih informacija na sajtu.

Uslovi korišćenja

Opšte informacije

Dobro došli na dr. Keyword. Pristupom i korišćenjem ovog sajta, slažete se da budete vezani ovim Uslovima korišćenja i svim važećim zakonima i propisima. Ukoliko se ne slažete sa bilo kojim delom ovih uslova, molimo vas da ne koristite naš sajt.

Korišćenje sadržaja

Sadržaj na sajtu dr. Keyword je zaštićen autorskim pravima i služi isključivo za informisanje i ličnu upotrebu. Sadržaj se ne sme koristiti, kopirati, distribuirati, prenositi, izlagati, prodavati, licencirati ili na bilo koji drugi način eksploatisati bez prethodnog pismenog odobrenja od nas.

Ograničenje odgovornosti

Sve informacije i usluge na sajtu pružaju se “kakve jesu”, bez bilo kakve garancije. Ne garantujemo tačnost, potpunost ili korisnost informacija i materijala na sajtu.

Promene uslova

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ove Uslove korišćenja. Svaka izmena stupiće na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Vašim daljim korišćenjem sajta smatraće se da ste prihvatili te izmene.

Kontakt

Za sve dodatne informacije ili pitanja vezana za Uslove korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate putem kontakt forme na našem sajtu.

 

Scroll to Top